Va rugam sa returnati produsul fara urme de purtare. Produsul trebuie probat pe o suprafata curata. In cazul in care produsul este purtat schimbul nu va fi acceptat! Produsul trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost primit! Va rugam sa nu ne puneti in situatia neplacuta de a refuza returul, toate costurile de ridicare/returnare (36 lei ) vor fi suportate de dvs. 


Pasii care trebuie urmati pentru schimbul unui produs sunt :

1. Plasati o noua comanda cu produsul/produsele dorite

2. Returnati produsul/produsele pe care doriti sa le schimbati din comanda initiala

3. Dupa ce ajung la noi vom expedia comanda pentru schimb.


Schimbul produselor nu se face direct, fara o verificare din partea noastra a produselor pe care doriti sa le schimbati.


Mai multe informatii gasiti mai jos : 


1. Va rugam sa plasati o noua comanda iar in campul "comentarii comanda" sa specificati ce produse doriti sa schimbati din prima comanda. Comanda de schimb nu se confirma telefonic. Nu trebuie sa primiti o confirmare din partea noastra.


2. Dupa plasarea comenzii de schimb returnati coletul prin intermediul unei firme de curierat astfel : 


A. Puteti sa returnati coletul gratuit prin intermediul firmei de curierat Nemo Express solicitand ridicarea coletului pe adresa office@nemoexpres.ro sau telefonic la numarul 0219392  Email-ul prin care solicitati ridicarea coletului trebuie sa aiba urmatoarea structura :


Va rugam sa ridicati un colet de la ..... (aici treceti numele, numarul de telefon si adresa de unde doriti sa se ridice coletul) , plata si livrarea sa fie la cutocro srl (cutoc.ro) Str Oxigenului nr 2c hala B2 sat Caldararu com Cernica, judetul Ilfov


La sosirea curierului produsele trebuie sa fie impachetate intr-o folie/punga/hartie. La expeditor va rugam sa treceti datele dvs iar la destinatar datele noastre : cutocro srl (cutoc.ro)  Str Oxigenului nr 2c hala B2 sat Caldararu com Cernica, judetul Ilfov tel : 0376448198


Atentie! Va rugam sa nu achitati nicio taxa de transport. Plata transportului se face la destinatar.


B. Puteti sa returnati coletul printr-o alta firma de curierat insa va trebui sa achitati tariful perceput de firma respectiva.


Va rugam sa nu expedieti coletul printr-o alta firma de curierat cu plata expeditiei la destiantar pentru ca va fi refuzat. Returul este gratuit doar prin intermediul firmei Nemo Express si se refera la un colet cu 1-2 produse (maxim 1-2 kg). Pentru fiecare produs in plus se va aplica o taxa de 2 lei tva inclus.


3. Dupa ce coletul va ajunge la noi vom expedia comanda pentru schimb. Taxa pentru livrarea comenzii de schimb este 17.99 lei. Aceasta va fi achitata la livrarea comenzii pentru schimb. In cazul in care ati returnat coletul printr-o alta firma de curierat decat Nemo Express livrarea comenzii de schimb va fi gratuita.


4. Termenul de inlocuire al unui produs este de 5-7 zile lucratoare.


IMPORTANT

1. Va rugam sa returnati produsul fara urme de purtare. Produsul trebuie probat pe o suprafata curata. In cazul in care produsul este purtat returul nu va fi acceptat!
2. Va rugam sa impachetati cutia produslui intr-o folie/punga/hartie astfel incat sa nu fie deteriorata pe timpul transportului. Impachetarea coletului se va face de catre dvs si nu de catre curier. In cazul in care doriti sa returnati mai multe produse va rugam sa le impachetati intr-un singur colet. In cazul in care nu veti impacheta produsele intr-un singur colet va trebui sa achitati o taxa de 9.99 lei  tva inclus pentru coletul suplimentar.
3. In cazul in care nu veti impacheta produsul corespunzator sau veti da cu scotch direct pe cutia acestuia ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. Taxa pentru inlocuirea cutiei este de 5 lei tva inclus. Taxa pentru inlocuirea materialelor in care sunt impachetate produsele este de 2 lei tva inclus.

4. Ridicarea produsului este gratuita o singura data, incepand cu al doilea schimb de produse se va taxa cu 9.99 lei (tva inclus).  

In cazul in care aveti colete neridicate in trecut taxa pentru schimbul unui produs este de 33.98 lei