PRODUSUL PE CARE DORITI SA IL SCHIMBATI NU TREBUIE SA PREZINTE URME DE PURTARE ! Produsul trebuie probat pe o suprafata curata , in interior. Va rugam sa nu ne puneti in situatia neplacuta de a refuza returul. 


Pasii care trebuie urmati pentru schimbul unui produs sunt :


1. Plasati o noua comanda cu produsul/produsele dorite .  Produsele pot fi schimbate cu orice model de pe site ( avand acelasi pret sau mai mare).  Va rugam sa notati in campul "comentarii comanda" ca doriti sa shimbati un produs dintr-o comanda anterioara. 


2. Trimiteti un email pe adresa retur@cutoc.ro cu : nume, adresa de ridicare a coletului si un numar de telefon. Vom trimite un curier pentru a ridica produsul. Dupa ce ajunge la noi vom expedia comanda de schimb.


Va rugam sa returnati produsul fara urme de purtare . Va rugam sa impachetati  cutia produslui  intr-o punga/folie/hartie astfel incat sa fie protejata pe timpul transportului.Puteti sa returnati coletul printr-o alta firma de curierat insa va trebui sa achitati tariful perceput de firma respectiva.

Adresa unde trebuie returnat coletul este : cutoc.ro strada oxigenului nr 2c hala b2 sat Caldararu , comuna Cernica, Ilfov cod postal 077037 telefon 0749484462


3. Dupa ce ajung la noi vom expedia comanda pentru schimb. Taxa pentru schimbul unui produs este 19.99 lei 
La livrarea comenzii pentru schimb veti achita taxa de 19.99 lei plus diferenta dintre pretul produselor (daca exista).

Spre exemplu daca ati returnat un produs care are pretul de 89.99 lei si doriti sa il schimbati cu un produs  care are acelasi pret veti achita 19.99 lei .

In cazul in care ati returnat un produs care are pretul de 89.99 lei si doriti sa il schimbati cu un produs care are pretul de 99.99 lei veti achita  29.99 lei (diferenta de 10 lei plus taxa de transport de 19.99 lei)

In cazul in care ati returnat un produs care are pretul de 89.99 lei si  doriti sa il schimbati cu un produs care are pretul de 79.99 lei veti achita 9.99 lei (taxa de transport in valoare de 19.99 lei din care va fi scazuta diferenta de pret in valoare de 10 lei)


Atentie! In cazul in care produsul nu este returnat in aceeasi stare in care a fost livrat (se va da cu scotch direct pe cutie, ambalajele din interior lipsesc) ridicarea coletului nu va mai fi gratuita. Costul ridicarii va fi de 19.99 lei iar costul total pentru schimbul unui produs va fi de 39.98 lei 


Mai multe informatii gasiti mai jos : 


1. Va rugam sa plasati o noua comanda iar in campul "comentarii comanda" sa specificati ce produse doriti sa schimbati din prima comanda.  Comanda de schimb nu trebuie confirmata telefonic.


2. Dupa plasarea comenzii de schimb returnati coletul prin intermediul unei firme de curierat astfel : A. Puteti sa returnati coletul gratuit prin intermediul firmei de curierat Cargus solicitand ridicarea coletului pe adresa retur@cutoc.ro

Email-ul prin care solicitati ridicarea coletului trebuie sa contina : nume, adresa de ridicare a coletului si un numar de telefon. 

Ridicarea coletului se va face in 1-3 zile lucratoare (spre exemplu daca ati trimis email-ul marti ridicarea coletului se va face miercuri, joi sau vineri)


Important! Va rugam ca aceasta adresa de email sa fie folosita doar pentru solicitarea unui curier.  Va rugam ca inainte de a returna  coletul sa plasati comanda cu produsul dorit.


B. Puteti sa returnati coletul printr-o alta firma de curierat insa va trebui sa achitati tariful perceput de firma respectiva.Va rugam sa nu expedieti coletul printr-o alta firma de curierat cu plata expeditiei la destiantar pentru ca va fi refuzat. Returul este gratuit doar prin intermediul Cargus si se refera la un colet cu 1-2 produse (maxim 1-2 kg). Pentru fiecare produs in plus se va aplica o taxa de 2 lei tva inclus.


3. Dupa ce coletul va ajunge la noi vom expedia comanda pentru schimb. Taxa pentru livrarea comenzii de schimb este 19.99 lei. Aceasta va fi achitata la livrarea comenzii pentru schimb. In cazul in care ati returnat coletul printr-o alta firma de curierat decat Cargus livrarea comenzii de schimb va fi gratuita.


4. Termenul de inlocuire al unui produs este de 5-7 zile lucratoare.


IMPORTANT

1. Va rugam sa returnati produsul fara urme de purtare, in aceeasi stare in care a fost primit.  Va rugam sa nu ne puneti in situatia neplacuta de a refuza returul.


2. Va rugam sa impachetati cutia produslui intr-o folie/punga/hartie astfel incat sa nu fie deteriorata pe timpul transportului. Impachetarea coletului se va face de catre dvs si nu de catre curier. In cazul in care doriti sa returnati mai multe produse va rugam sa le impachetati intr-un singur colet. In cazul in care nu veti impacheta produsele intr-un singur colet va trebui sa achitati o taxa de 9.99 lei  tva inclus pentru coletul suplimentar.


3. In cazul in care nu veti impacheta produsul corespunzator sau veti da cu scotch direct pe cutia acestuia ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. Taxa pentru inlocuirea cutiei este de 10 lei tva inclus. Taxa pentru inlocuirea materialelor in care sunt impachetate produsele este de 5 lei tva inclus.


4. Ridicarea produsului este gratuita o singura data, incepand cu al doilea schimb de produse se va taxa cu 9.99 lei (tva inclus).  

In cazul in care aveti colete neridicate in trecut taxa pentru schimbul unui produs este de 39.99 lei


5. Produsele pot fi schimbate in termen de 14 zile de la primirea coletului.