1. Va rugam sa plasati o noua comanda iar in campul "comentarii comanda" sa specificati ce produse doriti sa schimbati din prima comanda.


2. Returnati coletul prin intermediul unei firme de curierat astfel : 


A. Puteti sa returnati coletul gratuit prin intermediul firmei de curierat Nemo Express solicitand ridicarea coletului pe adresa office@nemoexpres.ro sau telefonic la numarul 0219392  Email-ul prin care solicitati ridicarea coletului trebuie sa aiba urmatoarea structura :


Va rugam sa ridicati un colet de la ..... (aici treceti numele, numarul de telefon si adresa de unde doriti sa se ridice coletul) , plata si livrarea sa fie la cutocro srl (cutoc.ro) Str Oxigenului nr 2c hala B2 sat Caldararu com Cernica, jud Ilfov tel : 0376448198


La sosirea curierului produsele trebuie sa fie impachetate intr-o folie/punga/hartie. La expeditor va rugam sa treceti datele dvs iar la destinatar datele noastre : cutocro srl (cutoc.ro) Str Oxigenului nr 2c hala B2 sat Caldararu com Cernica, jud Ilfov tel : 0376448198


Atentie! Va rugam sa nu achitati nicio taxa de transport. Plata transportului se face la destinatar.


B. Puteti sa returnati coletul printr-o alta firma de curierat insa va trebui sa achitati tariful perceput de firma respectiva.


Va rugam sa nu expedieti coletul printr-o alta firma de curierat cu plata expeditiei la destiantar pentru ca va fi refuzat. Returul este gratuit doar prin intermediul firmei Nemo Express.


3. Dupa ce coletul va ajunge la noi vom expedia comanda pentru schimb. Taxa pentru livrarea comenzii de schimb este 18.99 lei. Aceasta va fi achitata la livrarea comenzii pentru schimb. In cazul in care ati returnat coletul printr-o alta firma de curierat decat Nemo Express livrarea comenzii de schimb va fi gratuita.


4. Termenul de inlocuire al unui produs este de 5-7 zile lucratoare.


IMPORTANT

1. Va rugam sa returnati produsul fara urme de purtare. Produsul trebuie probat pe o suprafata curata. In cazul in care produsul este purtat returul nu va fi acceptat!
2. Va rugam sa impachetati cutia produslui intr-o folie/punga/hartie astfel incat sa nu fie deteriorata pe timpul transportului. Impachetarea coletului se va face de catre dvs si nu de catre curier. In cazul in care doriti sa returnati mai multe produse va rugam sa le impachetati intr-un singur colet.
3. In cazul in care nu veti impacheta produsul corespunzator sau veti da cu scotch direct pe cutia acestuia ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. Taxa pentru inlocuirea cutiei este de 3 lei tva inclus.

4. Ridicarea produsului este gratuita o singura data, incepand cu al doilea schimb de produse se va taxa cu 9.99 lei (tva inclus)