Produsul nu trebuie sa prezinte urme de folosire.Produsul trebuie probat pe o suprafata curata, in interior . Va rugam sa nu ne puneti in situatia neplacuta de a refuza returul.


In cazul in care doriti sa returnati un produs va rugam sa urmati pasii de mai jos :


1. Va rugam sa trimiteti un email la adresa contact@cutoc.ro in care sa anuntati returul.


Acest email trebuie sa contina :
- nume si prenume
- produsele pe care doriti sa le returnati
- un cont bancar (24 caractere)
- motivul (optional)


Important! Va rugam sa ne lasati contul bancar doar pe adresa contact@cutoc.ro  In cazul in care contul bancar va fi trimis pe o alta adresa de email, whatsapp, facebook, instagram sau sms plata nu va fi facuta. Operatorul care proceseaza returul va verifica doar aceasta adresa de email.


2. Returnati coletul prin intermediul unei firme de curierat astfel :


A. Puteti sa returnati coletul prin intermediul firmei de curierat Cargus solicitand ridicarea coletului pe adresa retur@cutoc.ro

Email-ul prin care solicitati ridicarea coletului trebuie sa contina : nume, adresa de ridicare a coletului si un numar de telefon.

Ridicarea coletului se va face in 1-3 zile lucratoare (spre exemplu daca ati trimis email-ul marti ridicarea coletului se va face miercuri, joi sau vineri)

Important! Va rugam ca aceasta adresa de email sa fie folosita doar pentru solicitarea unui curier.  Va rugam ca inainte de a returna produsul sa lasati contul bancar. 


Taxa pentru returul unui colet prin Cargus este :


- 9.99 lei tva inclus in cazul in care doriti sa returnati o parte din produsele comandate

- 19.99 lei tva inclus in cazul in care doriti sa returnati toate produsele comandate


B. Puteti sa returnati coletul printr-o alta firma de curierat insa va trebui sa achitati tariful perceput de firma respectiva.


Va rugam sa nu expedieti coletul printr-o alta firma de curierat cu plata expeditiei la destinatar pentru ca va fi refuzat. Va rugam sa nu returnati coletul prin Posta Romana pentru ca nu va fi ridicat. 


3. Dupa ce coletul va ajunge la noi vom returna banii in contul lasat de dvs. Intreaga procedura dureaza aproximativ 10 zile lucratoare.


IMPORTANT


Va rugam sa returnati produsul fara urme de purtare, in aceeasi stare in care a fost primit.  Va rugam sa nu ne puneti in situatia neplacuta de a refuza returul.


2. Va rugam sa impachetati cutia produslui intr-o folie/punga/hartie astfel incat sa nu fie deteriorata pe timpul transportului. Impachetarea coletului se va face de catre dvs si nu de catre curier. In cazul in care doriti sa returnati mai multe produse va rugam sa le impachetati intr-un singur colet.
3. In cazul in care nu veti impacheta produsul corespunzator sau veti da cu scotch direct pe cutia acestuia ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicat dupa evaluarea prejudiciilor aduse. Taxa de inlocuire a cutiei este de 15 lei tva inclus iar a ambalajelor din interior 5 lei tva inclus.

4. Taxa de 9.99 lei este valabila doar pentru persoanele care nu au colete refuzate . In cazul in care aveti colete neridicate taxa de retur este de 19.99 lei . Taxa de 9.99 lei este valabila doar in cazul in care produsul este returnat in aceeasi stare in care a fost livrat. In cazul in care produsul este returnat in alta cutie, fara ambalajele din interior sau nu este impachetat intr-o folie/punga/hartie va fi aplicata taxa standard de 19.99 lei. Taxa de 9.99 lei nu se aplica pentru retururile de produse din comenzi cu o valoare mai mare de 209 lei (comenzi care au beneficiat de livrare gratuita). In acest caz se va aplica taxa standard de 19.99 lei.

5. Ne rezervam dreptul ca in cazul in care conditiile de mai sus nu sunt respectate sa aplicam tariful standard de 19.99 lei tva inclus. 

6. In cazul in care avem atat schimb de produs cat si returnarea banilor taxa pentru ridicarea coletului este de 5 lei tva inclus iar a ambalajelor din interior 3 lei tva inclus.

7. Returnarea banilor se va face in maxim 14 zile de la primirea returului.