Va rugam sa returnati produsul fara urme de purtare. Produsul trebuie probat pe o suprafata curata. In cazul in care produsul este purtat returul nu va fi acceptat! Produsul trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost primit! Va rugam sa nu ne puneti in situatia neplacuta de a refuza returul, toate costurile de ridicare/returnare vor fi suportate de dvs. 

''Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatotului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor''.


In cazul in care doriti sa returnati un produs va rugam sa urmati pasii de mai jos :


1. Va rugam sa trimiteti un email la adresa contact@cutoc.ro in care sa anuntati returul.


Acest email trebuie sa contina :
- nume si prenume
- produsele pe care doriti sa le returnati
- un cont bancar (24 caractere)
- motivul (optional)


2. Returnati coletul prin intermediul unei firme de curierat astfel :


A. Puteti sa returnati coletul  prin intermediul NemoExpress solicitand ridicarea coletului pe adresa office@nemoexpres.ro sau telefonic la numarul 021 9392.

Email-ul prin care solicitati ridicarea coletului trebuie sa aiba urmatoarea structura :


Va rugam sa ridicati un colet de la ..... (aici treceti numele, numarul de telefon si adresa de unde doriti sa se ridice coletul) , plata si livrarea sa fie la cutocro srl (cutoc.ro)  Str Oxigenului nr 2c hala B2 sat Caldararu com Cernica, jud Ilfov tel : 0376448198


La sosirea curierului produsele trebuie sa fie impachetate intr-o folie/punga/hartie. La expeditor va rugam sa treceti datele dvs iar la destinatar datele noastre : cutocro srl  (cutoc.ro) Str Oxigenului nr 2c hala B2 sat Caldararu com Cernica, jud Ilfov tel : 0376448198

Atentie! Va rugam sa nu achitati nicio taxa de transport. Plata transportului se face la destinatar. Taxa de 9.99 lei va fi scazuta din suma pe care trebuie sa o returnam. 

Taxa pentru returul unui colet prin Nemo Express este :

- 9.99 lei tva inclus in cazul in care doriti sa returnati o parte din produsele comandate

- 17.99 lei tva inclus in cazul in care doriti sa returnati toate produsele comandate


B. Puteti sa returnati coletul printr-o alta firma de curierat insa va trebui sa achitati tariful perceput de firma respectiva.


Va rugam sa nu expedieti coletul printr-o alta firma de curierat cu plata expeditiei la destinatar pentru ca va fi refuzat. Va rugam sa nu returnati coletul prin Posta Romana pentru ca nu va fi ridicat. 


3. Dupa ce coletul va ajunge la noi vom returna banii in contul lasat de dvs. Intreaga procedura dureaza aproximativ 10 zile lucratoare.


IMPORTANT


1. Va rugam sa returnati produsul fara urme de purtare. Produsul trebuie probabat pe o suprafata curata.  In cazul in care produsul este purtat returul nu va fi acceptat!
2. Va rugam sa impachetati cutia produslui intr-o folie/punga/hartie astfel incat sa nu fie deteriorata pe timpul transportului. Impachetarea coletului se va face de catre dvs si nu de catre curier. In cazul in care doriti sa returnati mai multe produse va rugam sa le impachetati intr-un singur colet.
3. In cazul in care nu veti impacheta produsul corespunzator sau veti da cu scotch direct pe cutia acestuia ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicat dupa evaluarea prejudiciilor aduse. Taxa de inlocuire a cutiei este de 5 lei tva inclus iar a ambalajelor din interior 3 lei tva inclus.

4. Taxa de 9.99 lei este valabila doar pentru persoanele care nu au colete refuzate . In cazul in care aveti colete neridicate taxa de retur este de 17.99 lei . Taxa de 9.99 lei este valabila doar in cazul in care produsul este returnat in aceeasi stare in care a fost livrat.In cazul in care produsul este returnat in alta cutie, fara ambalajele din interior sau nu este impachetat intr-o folie/punga/hartie va fi aplicata taxa standard de 17.99 lei.

5. Ne rezervam dreptul ca in cazul in care conditiile de mai sus nu sunt respectate sa aplicam tariful standard de 17.99 lei tva inclus. 

6. In cazul in care avem atat schimb de produs cat si returnarea banilor taxa pentru ridicarea coletului este de 5 lei tva inclus iar a ambalajelor din interior 3 lei tva inclus.