Returnarea banilor

Va rugam sa returnati produsul fara urme de purtare. Produsul trebuie probat pe o suprafata curata. In cazul in care produsul este purtat returul nu va fi acceptat!

''Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatotului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor''.


In cazul in care doriti sa returnati un produs va rugam sa urmati pasii de mai jos :


1. Va rugam sa trimiteti un email la adresa contact@cutoc.ro in care sa anuntati returul.


Acest email trebuie sa contina :
- nume si prenume
- produsele pe care doriti sa le returnati
- un cont bancar (24 caractere)
- motivul (optional)


2. Returnati coletul prin intermediul unei firme de curierat astfel :


A. Puteti sa returnati coletul contra sumei de 9.99 lei (tva inclus) prin intermediul NemoExpress solicitand ridicarea coletului pe adresa office@nemoexpres.ro sau telefonic la numarul 021 9392.

Email-ul prin care solicitati ridicarea coletului trebuie sa aiba urmatoarea structura :


Va rugam sa ridicati un colet de la ..... (aici treceti numele, numarul de telefon si adresa de unde doriti sa se ridice coletul) , plata si livrarea sa fie la Zapatos marketing srl  (cutoc.ro) Str Oxigenului nr 2c hala B2 sat Caldararu com Cernica, jud Ilfov tel : 0376448198


La sosirea curierului produsele trebuie sa fie impachetate intr-o folie/punga/hartie. La expeditor va rugam sa treceti datele dvs iar la destinatar datele noastre : Zapatos marketing srl  (cutoc.ro) Str Oxigenului nr 2c hala B2 sat Caldararu com Cernica, jud Ilfov tel : 0376448198

Atentie! Va rugam sa nu achitati nicio taxa de transport. Plata transportului se face la destinatar. Taxa de 9.99 lei va fi scazuta din suma pe care trebuie sa o returnam. Taxa de 9.99 lei este valabila pentru 1 colet cu greutatea de 1 kg. Pentru fiecare kilogram suplimentar se va adauga 1 leu (tva inclus).


B. Puteti sa returnati coletul printr-o alta firma de curierat insa va trebui sa achitati tariful perceput de firma respectiva.


Va rugam sa nu expedieti coletul printr-o alta firma de curierat cu plata expeditiei la destinatar pentru ca va fi refuzat. Va rugam sa nu returnati coletul prin Posta Romana pentru ca nu va fi ridicat. Taxa de 9.99 lei este valabila doar prin intermediul firmei Nemo Express.


3. Dupa ce coletul va ajunge la noi vom returna banii in contul lasat de dvs. Intreaga procedura dureaza aproximativ 10 zile lucratoare.


IMPORTANT


1. Va rugam sa returnati produsul fara urme de purtare. Produsul trebuie probabat pe o suprafata curata.  In cazul in care produsul este purtat returul nu va fi acceptat!
2. Va rugam sa impachetati cutia produslui intr-o folie/punga/hartie astfel incat sa nu fie deteriorata pe timpul transportului. Impachetarea coletului se va face de catre dvs si nu de catre curier. In cazul in care doriti sa returnati mai multe produse va rugam sa le impachetati intr-un singur colet.
3. In cazul in care nu veti impacheta produsul corespunzator sau veti da cu scotch direct pe cutia acestuia ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicat dupa evaluarea prejudiciilor aduse. Taxa de inlocuire a cutiei este de 5 lei tva inclus.

4. Taxa de 9.99 lei este valabila doar pentru persoanele care nu au colete refuzate in trecut. In cazul in care aveti colete neridicate in trecut taxa de retur este de 17.99 lei

5. In cazul in care avem atat schimb de produs cat si returnarea banilor taxa pentru ridicarea coletului este de 5 lei tva inclus.