Schimbul produselor

Pasii de urmat pentru schimbul unui produs sunt:

1.  Va rugam sa plasati o noua comanda iar in campul "comentarii comanda" sa specificati ce produs doriti sa schimbati  din prima comanda. Puteti sa faceti schimb cu un alt produs sau o alta marime.

2.  Vom trimite un curier pentru a ridica produsul pe care doriti sa il schimbati din prima comanda. Va rugam sa ambalati produsele intr-o folie/punga/hartie astfel incat cutia produsului sa nu fie deteriorata pe timpul transportului. Ridicarea coletului se va face in 1-2 zile lucratoare de la primirea comenzii pentru schimb. Schimul produselor nu se confirma telefonic!

Va rugam sa nu dati cu scoth direct pe cutia produsului ! Va rugam sa ambalati produsele intr-o folie/punga/hartie  !

In cazul in care nu sunteti contactata in 1-2 zile pentru ridicarea coletului va rugam sa ne anuntati.

3. Dupa ce coletul va ajunge la noi vom expedia comanda pentru schimb. Coletul se va livra in 1-2 zile lucratoare.

Taxa pentru schimbul unui produs este de 7.9 lei in Bucuresti si 15.90 lei in restul tarii. Aceasta se va achita la livrarea produsului comandat la schimb. 

Termenul de inlocuire al unui produs este de aproximativ 5-7 zile lucratoare.


Conditiile pentru schimbul unui produs:

1. Va rugam sa returnati produsul fara urme de purtare. Va rugam sa probati produsul pe o suprafata curata. In cazul in care prezinta urme de folosire ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.

2. Va rugam sa ambalati cutia produsului intr-o folie/punga/hartie astfel incat sa nu fie deteriorata pe timpul transportului.

In cazul in care nu veti impacheta produsul corespunzator sau veti da cu scotch direct pe cutia acestuia ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.


3. Va rugam sa nu expediati coletul catre noi inainte sa plasati comanda pentru schimb. Schimbul produselor se va face doar prin intermediul curierului trimis de noi.

4.  Termenul pentru schimbarea unui produs este de 14 zile de la primirea coletului. In cazul in care ati primit un produs cu defect va rugam sa ne anuntati in termen de 48 ore.

5. In cazul in care ati primit un alt produs decat cel comandat vom schimba gratuit cu produsul si marimea din comanda initiala. In cazul in care nu avem in stoc produsul comandat, se poate schimba cu un alt produs de pe site. 

6. In cazul in care ati primit un alt produs decat cel comandat si doriti sa il schimbati cu un alt produs decat cel din comanda initiala veti achita taxa de schimb.

7. In cazul in care ati primit un produs cu defect vom suporta taxele de schimb cu acelasi produs din comanda initiala. In cazul in care doriti sa schimbati cu un alt produs clientul va suporta taxele de schimb.

8. In cazul in care doriti sa schimbati cu un produs mai ieftin decat cel din comanda initiala va rugam sa ne lasati un cont bancar pentru returnarea diferentei. In cazul in care doriti sa schimbati cu un produs mai scump decat cel din comanda initiala veti achita diferenta curierului.

Va multumim!

Echipa cuToc.ro  
  

  
  


  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

  

  

Oferte speciale