Returnarea produselor

Returnarea produselor

''Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatotului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor''.Conditiile pentru returnarea unui produs:


1. Va rugam sa returnati produsul fara urme de purtare. Produsul trebuie probabat pe o suprafata curata. In cazul in care produsul este purtat returul nu va fi acceptat!


2. Va rugam sa impachetati cutia produslui intr-o folie/punga/hartie astfel incat sa nu fie deteriorata pe timpul transportului. Impachetarea coletului se va face de catre dvs si nu de catre curier. In cazul in care doriti sa returnati mai multe produse va rugam sa le impachetati intr-un singur colet. 


   In cazul produselor din categoria "imbracaminte dama" acestea trebuie returnate fara urme de purtare,  pete, rupturi si insotite de toate etichetele cu care au fost livrate. Va rugam sa sa returnati produsul in acelasi ambalaj in care a fost livrat. 


3. In cazul in care nu veti impacheta produsul corespunzator sau veti da cu scotch direct pe cutia acestuia ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.


Atentie! In cazul in care produsele nu vor fi impachetate corespunzator se va retine o taxa de 3 lei pentru inlocuirea cutiei!


4. In cazul in care primim un produs care prezinta urme de purtare ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.


Pasii de urmat pentru returnarea unui produs sunt:

 

1. Trimiteti un email la adresa contact@cutoc.ro pentru a anunta returul. Acest email trebuie sa contina :

 - nume si prenume 

-  adresa de ridicare a coletului si un numar de contact 

- produsul/produsele pe care doriti sa le returnati

- un cont bancar in care se vor restitui banii (24 caractere)


Atentie! Va rugam sa trimiteti acest email doar la adresa contact@cutoc.ro In cazul in care nu ati folosit aceasta adresa de email procesul de retur va fi intarziat !


Veti primi un raspuns din partea noastra in termen de 3 zile lucratoare.

 

2. Dupa ce primiti raspuns la email-ul trimis ambalati produsele pe care doriti sa le returnati intr-o folie/coala protectoare astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu fie deteriorat pe timpul transportului.

 

3. Vom trimite un curier pentru a ridica coletul de la dvs in 1-2 zile lucratoare dupa ce ati primit confirmarea inregistrarii returului. 

In cazul in care nu sunteti contactata in 1-2 zile de la confirmarea inregistrarii returului de catre un curier va rugam sa ne anuntati.


Pe colet, la expeditor treceti datele dvs : nume, adresa si numar de telefon iar la destinatar datele noastre :


Destinatar : SC ZAPATOS MARKETING SRL (cutoc.ro)

Adresa : Drumul intre tarlale nr 42, hala 9b, sector 3,  Bucuresti

Telefon : 0376448198


Atentie ! La ridicarea coletului curierul trebuie sa va lase o copie dupa documentul de transport ( foaia de hartie completata cu  datele dvs, datele noastre si awb-ul coletului). Va rugam sa nu predati coletul decat daca primiti aceasta hartie din partea curierului. Aceasta este dovada ca a fost ridicat un colet de la dvs.  Va rugam sa pastrati aceasta copie pana la livrarea comenzii de schimb. Va rugam sa specificati curierului ca plata expeditiei se va face la destinatar. Va rugam sa nu achitati nicio suma la ridicarea coletului.Va rugam sa nu treceti nicio suma ramburs. 


Va rugam sa nu expediati coletul fara sa inregistrati returul pe email!


Va rugam sa nu expediati coletul prin alt curier. Returul produselor se face doar prin curierului trimis de noi. Cheltuielile de retur se vor scadea din suma ce urmeaza sa se depuna in contul clientului. Va rugam sa nu achitati nicio suma la expedierea coletului!


Coletele nu se returneaza prin Posta Romana. Orice colet trimis prin Posta Romana nu va fi ridicat.


Returnarea banilor se face doar intr-un cont bancar furnizat in cererea de retur! Banii nu se pot trimite prin curier sau prin Posta Romana.


Returul este suportat de client si se va scadea din suma returnata. Taxa pentru returul unui colet este 9.99 lei. Taxa de 9.99 lei se refera la un colet care contine 1-2 produse. In cazul in care in colet se vor returna mai mult de 2 produse la acest tarif se va adauga 1 leu (tva inclus) pentru fiecare produs suplimentar.


OUG 34/2014 privind protectia consumatotilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, Art. 8 ''In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator in conditiile Art.7, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 zile de la data denuntarii contractului de care consumator." 


Va multumim!


Echipa cuToc.ro