Livrarea produselor

Costul transportului

Costul transportului este 16.99 lei TVA inclus , indiferent de localitate de livrare.
 


Comanda dumneavoastra va fi procesata si livrata in cel mai scurt timp posibil. Termenul de livrare este de 1-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, in cazul in care pe site sunt inregistrate foarte multe comenzi, ne rezervam dreptul de a mari perioada maxima de livrare cu 1-3 zile lucratoare.

In cazul in care adresa de livrare nu este completa (strada, numar, bloc, apartament,etaj, cod postal) termenul de livrare va fi de 2-3 zile lucratoare.

Comenzile se pot rezerva pentru o perioada de maxim 1-2 zile de la plasarea comenzii. Daca aceasta perioada este depasita comanda va fi anulata!

In sate si comune termenul de livrare este de 2-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

Nu expediem comenzi care nu sunt confirmate telefonic sau care care nu au adresa completa.

Coletul nu se poate verifica inainte de plata! 


 Programul de livrare

Livrarile se fac de Luni-Vineri in intervalul orar 09:00-17:00. Inainte de efectuarea livrarii veti fi contactata telefonic de unul din curieri. Va rugam sa ne comunicati adresa unde veti fi gasita in acest interval orar. Livrarile nu se pot face dupa ora 17:00.


Daca in acest timp nu sunteti la adresa de livrare, puteti cere ca livrarea sa se faca la o alta adresa sau sa specificati un interval orar in care sunteti la adresa la care ati cerut livrarea la plasarea comenzii.

NU EXPEDIEM COMENZI PERSOANELOR CARE AU REFUZAT PRIMIREA UNEI COMENZI ANTERIOARE! 

Nu vor fi expediate comenzile care nu contin datele de contact complete : nume, adresa si numar de telefon.

Va multumim!

Echipa cutoc.ro